Vreau sa va informez despre ultimele evenimente despre Daniel. Inainte de Craciun i-am facut analize si avea leucopenie cu neutropenie , pe langa limfopenia de care stiam (adica leucocite cu neutrofile scazute, pe langa limfocite putine). Dupa Sarbatori am repetat analizele si au iesit la fel, chiar mai mici un pic. Deoarece starea lui este buna si nu sunt infectii in curs, de care sa stim, inteleg ca sunt doua cauze posibile; leucemie sau o boala autoimuna care ii distruge globulele albe. Oricum situatia nu e buna deloc. Medicul din UK propune sa asteptam si sa monitorizam, a subliniat sa nu facem nimic deocamdata, banuieste o boala autoimuna. Aici ni s-a propus punctie medulara fara consultarea medicului din Uk, Evident am refuzat. (Nu vreau sa comentez aici modul cum s-a facut aceasta “propunere” …ca as avea foarte multe de spus …) Riscul internarii si punctiei medulare pentru el este enorm, mai ales daca medicul din Uk a specificat sa nu facem asta deocamdata. Va trebui sa ne intoarcem in Londra mai devreme decat ne asteptam. Am demarat actele pentru a solicita finantare pentru o plecare la control in Londra. Deocamdata lucrez la dosar…

Posted in: eveniment.
Last Modified: January 16, 2015

4 comments on “leucopenie cu neutropenie si limfopenie

 1. AIDA

  Buna ziua, ce mai face Daniel, sper din tot sufletul ca a evoluat in bine. Sa va dea Dumnezeu multa putere sufleteasca si sanatate pentru a duce aceasta “lupta”. Va sunt alaturi cu toata inima mea caci va inteleg suferinta .

  Dumnezeu sa va aiba in paza.

  1. Parintii lui Daniel Post author

   Va multumesc din suflet ! sa va ajute Dumnezeu si sa va intareasca (daca nu ma insel am discutat pe mail- nu am retinut adresa de aceea zic “daca nu ma insel “). Multa sanatate!

 2. Eva

  Buna ziua . Ce mai face Daniel ? Ati reusit sa faceti dosarul pentru Londra ? Sper din suflet ca cel mic e bine si numarul Limfocitelor T este mai bun acum . Daca mai este nevoie de bani va rog sa spuneti . Sanatate multa si Doamne ajuta !!! Asteptam vesti !

  1. Parintii lui Daniel Post author

   Buna ziua, va multumesc mult pentru urare. Am ajuns in Londra si ne-am intors, dar nu am reusit sa facem un update pe site-urmeaza sa se ocupe sotul. Daniel este bine si stabil, numarul limfocitelor a crescut desi foarte putin insa macar sunt in crestere. Neutropenia se pare ca a fost tranzitorie si inca sub monitorizare. Continuam ca pana acum , tratament si izolare si speram de o refacere a sistemului imunitar si sa ne fereasaca Dumnezeu de viroze si infectii pana atunci! Multumim mult!

Leave a comment