Dragi prieteni,
Stiu ca nu v-am mai scris de ceva timp despre Danut.
M-am gandit sa astept ca sa va dau vesti bune, insa vestile acelea “bune” intarzie sa apara. Deci sa va dau vestile asa cum sunt…
In iunie am trimis probe de sange in UK, numarul de limfocite T CD4 au ajuns la 380 (de la 200 cate avea in martie).
Acum, in septembrie, am trimis iar probe si se pare ca “vestile bune” chiar se lasa asteptate pentru ca numarul de limfocite T CD4 a scazut la 190.
Dl Dr. ne-a incurajat ca poate fi ceva trecator si numarul de limfocite va creste – desi nu putem explica de ce au scazut …iar….
Pana atunci Danut ramane la fel de imunodeficient, cu toata medicatia dinainte, cu imunoglobulina (injectii), cu antibioticele, cu izolarea …..dar in special cu nadejdea ca Dumnezeu l-a tinut bine pana acum si l-a salvat din situatii fara iesire, sigur nu il va lasa.

Intre timp, Dl. Doctor din UK, care a facut transplantul si care l-a avut (si il are) in grija pe Daniel, s-a pensionat recent, iar la simpozionul tinut in cinstea carierei sale am avut ocazia sa trimitem un mesaj special de la un pacient special.

Posted in: eveniment.
Last Modified: September 25, 2015

2 comments on “Analize septembrie 2015

 1. Ana

  Emotionant filulet!
  Dumnezeu sa va aiba in paza!Sanatate multa tuturor si Dumnezeu sa-l binecuvinteze pe cel care v-a dat o noua sansa la viata!

  1. Parintii lui Daniel Post author

   Buna ziua,

   Am reusit sa facem transplantul exact in urma cu 2 ani; Daniel se simte bine, fiind necesar sa il tinem izolat in continuare. Numarul de limfocite, acum existent, nu a ajuns la o valoare la care sa ii ofere o protectie normala, asa incat mai avem de asteptat – speram ca anul viitor sa fie mult mai bine din acest punct de vedere.

   Doamne ajuta! Multumim pentru gandurile pozitive!

Leave a comment